Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Аноде за за десалинизацију морске воде

Аноде за за десалинизацију морске воде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина аноде за произвођаче за десалинизацију морске воде, и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтино аноде за морску воду за десалинизацију доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. Електро дијализу...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина аноде за произвођаче за десалинизацију морске воде, и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтино аноде за морску воду за десалинизацију доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.

Електро дијализу технологије можете да промените у сланкастој води чији садржај соли је достиже чак 60 ГК у питку воду, за решавање проблема несташице воде за пиће за пустињске области; титанијумски аноде је једна од основне компоненте за ову технологију.

Технологија за десалинизацију елецтродиалyсис је у широкој употреби у храни, лакој индустрији за проииљжавате воду; електронике , фармацеутској, хемијској и другим индустријама високе чистоће воде припрема; котао нахрани воде примарни омекшавања за десалинизацију; морске воде за десалинизацију воде за пиће и неке хемијске производе за десалинизацију.

Hot Tags: аноде за за десалинизацију морске воде, Кина, произвођачи, фабрика, 'велепродаја', јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: