Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

ММО титанијума воде грејалицу аноде

БОЈЛЕРИ или резервоарима увек долазе сацрифициал аноде као што су магнезијум или алуминијум род и који су најчешћи тип. Међутим , постоје неки очигледно мане ових сацрифициал аноде, на пример: велики волумен, кратка дуговечност и они су беспомоћни са смрдљив мирис.

Напаја аноде које обично је ММО титанијума аноде. То решава те проблеме, и то постаје тренд за бојлер и резервоар за воду. Овај ММО титанијума аноде за бојлер може бити стална замена за жртвених онај. Замењује жртвених реакција задовољавањем електрична струја у резервоар преко електрода. Уређај се прикључује на зид утичнице. Препоручујемо их често за смрдљиве воде ситуације где сацрифициал аноде неће вам помоћи.

У мешовитим Метал оксид (ММО) титанијум аноде ради као помоћни аноде, бојлер или резервоар за воду ради као катода, они формира систем заштите у воду бојлер, који је такође услуге као вођење средње. Кад струје пролазе кроз електроде, Цл-у води креће ка аноде и концентрата, Цл-у са стране катода ће постати разблаћивање. Резервоар за воду бојлер као катода у редуктивну окружењу, ово можете скратити корозије брзина тенка и проширите свој век.

За на ММО титанијума аноде за бојлер , обично је жица аноде на ММО, јер је мала у волумен и мање на тежину. Док је у ММО титанијума аноде за резервоар за воду обично ММО род аноде постати напон за резервоар за воду је већи од бојлер. Платинизед аноде такође може да се користи за резервоар за воду, али то је вредније у цену.

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина воде грејалицу аноде произвођача и са професионалним фабрика могућности смо да вам високог квалитета воде грејалицу аноде пружити добру цијену. Добродошли на велико производима од нас.


Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: