Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Олово диоксид електроде

Олово диоксид електроде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих произвођача електроде олово диоксид Кине, и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтино олово диоксид електроде, електроде Пбо2 доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. Титанијумски заснован потенцијалног клијента...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих произвођача електроде олово диоксид Кине, и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтино олово диоксид електроде, електроде Пбо2 доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.

Титанијумски заснован олово диоксида (Ти/ПбО2) аноде је један аноде са ПбО2 слој на подлози Ти. То је добро-отпорност на корозију, високо оверпотентиал за кисеоник еволуција реакција, јака способност оксидације у раствору електролиза, велики текућег густине, погодан за све врсте кисеоника еволуција систем услова, који сада је био у широкој употреби у галванизацију, хyдрометаллургy, третман отпадних вода, бази струје катодне заштите и друга поља.
Ти /ПбО2 аноде је на бази метал аноде, његов трошак производње је нижа од традиционалних племенити метал електроде, нпр помешане металне оxиде(ММО) електрода, платинизед титанијумске електроде, итд.

 lead dioxide (TiPbO2) electrode


Високе перформансе:
1 . висок оверпотентиал за кисеоник еволуција реакција, јака способност оксидације;
2 . да ли може да се користи у оквиру високе густине струје, тренутни висока ефикасност, дуге службе живот;
3 . отпорност на корозију добро, веће стабилности у јаку киселину Х2С04 или ХН03;
4 . Ти/ПбО2 аноде, у односу на традиционалне графитом електроде, има много лакше машинска обрада веће снаге, боље-отпорност на корозију, дужи живот услуга, мања потрошња енергије, без проширења и скида је у графитним електроде, тамо нема ризик повећања угљеника депонованих металних производа на катодну;
5 . у поређењу са аноде на традиционалном олова, Ти/ПбО2 аноде предност лежи у:
(1 ) његова снага је јача маса је лакши и није лако на деформацију током употребу, можете одржи релативно фиксни електроде удаљеност, нижи напон ћелије, штеди струју, електроде рад је стабилнији, избегавајући економски губитак изазван честим одржавање купцу, смањите интензитет рада радника;
(2 ) отпорност на корозију јака, дуго сервис доживотну, користи процес олово диоксид распада стопа је низак, загађење катода производа је мала;
(3 ) корозија механизам Ти/ПбО2 аноде и олово аноде се разликује. Кад олово аноде се користи у систему са сумпорном киселином, површина генерише слој олово оксид танког филма што може да успори корозијом од аноде. Али филм је лабава, посебно користи у на електролитску која садржи малу количину хлорида Јон, филм је више склон бити пробијена, слабија и да се скине; изложен површине потенцијалног клијента у дубоком слоју и даље оxидатед и формира нови филм поново пробио, бициклизму на тај начин убрзава аноде корозијом. Међутим , Ти/ПбО2 аноде увек је електрохемијски корозије дошло је олово оксид премаза на послу, могу задрћати је мања аноде корозије стопа, стога, на аноде је релативно дуго роком трајања.
6 . у поређењу са традиционалним ММО електроде и платине титанијумске електроде, перформансе Ти/ПбО2 аноде је близу да од традиционалних електроде, цена Ти/ПбО2 електроде јефтиније, мање почетне инвестиције, одржавање је згодно.

Lead Dioxide electrode( PbO2 anode)Апликација поља
1 . хyдрометаллургy индустрије имају неколико електролитичке радно окружење, као што су хлорат електролиза, сулфат систем електролизу, хлорат и сулфат помешане систем електролизу. Ти /ПбО2 аноде се односи на:
(1 ) у сумпорну киселину систему, електролитичке припрему мноштво обојених метала, на пример, никл, Кобалт, бакар, цинк, манган, тин итд;
(2 ) у сумпорну киселину систем који садржи малу количину хлорида Јон, елецтроwиннинг од обојених метала.
2 . у јаку киселину решењима, као што је решење цхромиц киселине итд., сервирањем хром и сервирањем тешко хром за тин без челичног лима у гвожђа и челика индустрија.
3 . производе перцхромате, несто, периодате и остале неорганске материје кроз електролитичке методе.
4 . електролизу од отпадних вода да се хемијски кисеоника потражње (ЦОД) и биолошки кисеоника потражње (тело) испуњавају стандарде емисија.
5 . органски електрохемијски Синтеза.
6 . да замени скупо платинаста аноде приликом производње озона кроз електролизу метод.

Предност наших производа компаније

1 . узимање проширена титанијумске мрежице као основни материјал, светло тежине, велике чврстоће;
2 . Ти/ПбО2 аноде користећи Ти мрежица као супстратом можете да смањите електролитску проток отпор и побољшања ефикасности струја, посебно под високе густине струје може ефикасно спречавање аноде од прегревања.
3 . транзицију слојем синтерованим по нову формулу побољшати на аноде проводљивост, повећали јачину приањање премаза и супстратом, ефективно супстратом пассиватион ћелију напон, и спречи продужите животни сервис за аноде.
4 . помоћу допинг, композитни ефикасно сервирањем технологија итд. смањити унутрашње стрес у премаза, спречавају премаза да отпадају у употреби и побољшати стабилност живота аноде и услуга.

Hot Tags: олово диоксид електрода, Пбо2 електроде, Кине, произвођачи, фабрика, 'велепродаја', јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: