Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Бити човек са снажно уверење

Цхенгбин Јианг долази из града Ланзхоу и техничку средњу школу завршио. Поцела је са радом у Еладе у 2008. Као познати столар, његов главни посао је да се дрвена кутија за робу за испоруку. 2013 . године, одликован одличан еxплоyее од Еладе.

Дуго времена радим овде и запажено, колеге га зову господар Јианг. Водитељ производње много цени га, Ево неких коментаре од њега:

"Јианг је духовни модел од столара. Он јако воли свој посао и има веома јак смисао за одговорност. Он је врло строг са wооденбоx настајању и покушава да се боље и боље. Без обзира када, његов рад став је увек добро. Он не воли људе који не раде напорно и приказује његов мали прст према то. На овај начин, разумемо га боље.

Са 8 година рада у Еладе, пракса чини савршен - није довољно јака да описују његове способности и искуства. Међутим , он и даље не користи електрични апарат за процену. Уместо тога, он користи лењире за мерење величину робе и преузима удаљеност транспорта у обзир, да би имала конкретне податке о димензијама. То је не само гарантује квалитет дрвена кутија, али је такође не да губи материјал и узрокују додатну накнаду превоза за клијенте.

Нисмо примили негативне коментаре о wооденбоx који је направио. Укратко , надам се да га и ја сам задовољан са његовим радом."

У слободно време, његов највећи хоби је да процитам књигу. Он је човек са јак веровања и уживам мудрост, страст и топлину из књига. Он има неке речи која подстиче себе и своје колеге. Неки су наведени:

: 1 праве добре планове листингу и наставите рад у налог.

Цитат 2: никад не гледај доле опон неке мале ствари које изгледа лако.

Цитат 3:Wорк тешко, гаранција су квалитета, а онда је у питању клијената осмехе. Поносна сам на то и Еладе има бољу будућност.

Цитат 4: ујединити и стојимо. Волим да помогнем и другима ми, на овај начин, потешкоће да их лакше решити.

Цитат 5:Wхере тамо је тестамент, постоји излаз.

Осим тога, читање, господару Јианг такође воли плес, да се просетам, играм бадминтон и путовања итд. У Галаш на две компаније, он није имао свадбени плес. Успут , је покушао само једном, и научио успешни на скијање.


Човек са снажно уверење, судбина је да имамо мирољубиве и сунцано срце са јасна упутства, не само да је ацхивементс у раду, али такође ужива за себе.

Компанија са снажно уверење, судбина је ријешити потешкоће, не само постаје врху један на линији, али такође помаже клијентима да испуне своје снове!

Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: