Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Ливење платинаста квалитета, писање квалитета легенда

          

Квалитет је увек линија да опстане и развија за компанију, посебно у индустрији електроде. У протеклих 10 година, више од 95% од наредбе су били прилагођени, прилагођени материјал, величина и апликација, углавном је то немогуче производ између клијената. Ако је без преседана је квалитет, скуп производ је бацање.

 

Ово захтева Еладе да постигну до 92% стопа квалификованих производа на први пут, а без акције, мора бити брза испорука, у рец, фино и брзо! Еладе производи производе у строго складу са систем менаџмента квалитетом ИСО9001:2008.

Данас желимо да вам прица о Еладе одлична Превлака тим, они су уско повезани уз квалитет електроде, квалификована стопе њиховог производа достигла до 98% на први пут. У тим су направљени од 5 чланова, стари монитор-Јун, премаза плаyер - те и Фанг, асистент - Јинг и Цхонг.

У ствари сваке пост обичних, мора да си радознао, како у тим бацила платинаста квалитета. Прво молим вас слушати гласове из неке важне људе:

Аутор : као Технички директор Еладе, како ли ти коментар их?

Технички директор: Мислим да су посебно одговоран, ко може да поднесе потешкоће и стајати напорног рада. Знате , квалитет на премаза не оцењује се по очи, они стално тако да стопа висок квалитет, већина критичну тачку имају јак само-услове и посебно јак смисао за одговорност. Еладе енергично развија разне нове технологије, ови момци да помогне да се боље служили купце.

Аутор : Зашто препоручујете писати овај тим причу

Продуцент : прво, репрезентације радну способност је јака са прве класе професионалне вештине и богато искуство, су у складу са редом и ефикасно извршавање задатака, ста висе њихове кохезивна сила је врло јака и стабилна, њихова у семену радно време је више од 3 године. Они су заједно као песница, у истом правцу, шака је врло моћан када је дао ударац.  Недавна стигне температура 36 степени, понекад је њихова радна униформа може бити истиснута вода, и даље настави да ради, то је бас емотивно.

Аутор : како коментаришете монитор Јун?

Продуцент : његове личне способности је јака, и он је свестран, као комад зид цигла, гдје је ветар, при чему може бити блокирана и заштићена. Он господари специјалне способности - аргон флуорида за заваривање, и да ради добро на машинска обрада и премаз радионица. Па може функционисати никакве машине у радионици.

Тима могу да зарадим толико високог квалитета, то су уско повезани са његовог добра координација, напредак контролу и контролу квалитета. Он може рацк мозак и средити проблеме у веома тешко ситуацијама.

Аутор : Додељен вам је одлична фирма особље за две године, како си то направио?

Јун : Само радити, ако не и ја Па, боље је да идем на спавање.

Аутор : ти водити такав добар тим, који је своје тајне?

Јун : ха ха, претпостављам као породица за управљање и да се осигура да сви могу бити сретан да ради овде. Стајати на другима ципеле и осетити како се осећају, то је лако направити други задовољни у срцима.

Аутор : сам цуо да 2012 године, компанија је развио патентирани технологију производ - флексибилни линеарни аноде, и ускоро добила налог од 2000 метара, али било је неких проблема, како рјешавате проблем?

Јун : Већина људи и даље не упознати су са наше производне линије и опрему за то, ста висе смо имали струје, али испорука је хитно. Па сам узео напајање из суседног фабрике, превладао тешкоће, свима је радио целу ноћ, напокон смо оправдао на време наредног дана.

Аутор : имате ли коментар своје чланове тима?

Јун : сигурна. Фанг и те су компаније одлична Превлака четкање особе, квалитета производа су уско повезани са њима, они раде врло пажљиво. Пре прања, они ће процес картицу пажљиво проверите, да разумем захтеве купца и сврху, одлучити би основни материјал са Нема огреботина, нема тачке и величина је у праву. затим некакве маске и рукавице да опереш, померајте пажљиво, да бисте били сигурни да су аноде имају без огреботине. Током облагања зидова, ако ако буде проблема, они ће да пријавите лидери тимелy.афтер прање зуба, они ће поново провере премаза униформу конзистентност. Имају 3 процедура за инспекцију.

Јинг и цхонг активно пораде на. Прошле године, имамо пуно олово диоксид аноде поруџбине, напорно је. Недавно , бавимо се производњом редослед аноде канистер, постоји поступак стављања Прашком унутра. Цхонг претворио тамно лице након ради ту процедуру. Он јесте да се смири то довршења.

Аутор : уопште имаш било какав план за будући рад

Јун : тамо је нема све од себе, само за боље, направићемо квалитет електроде виша и виша.

Еладе не само професионални произвођач вашег производа електроде, али такође помоћи да решите проблеме са релавант. Еладе имају многи одличан тимови овако, ливење платинаста квалитета и писања легенди, који чини Еладе је технологија достигне међународне напредном нивоу и имати клијенте широм света. Еладе искрено се радујем сарадјују са тобом!

Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: