Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Заљуби у Еладе

У новој години'с гала од 2016, Мин је одликовао "одличан нови радник". Био је изненађен, и мислио је да није имао бољи учинак у раду од других у овом активно и позитивно радно окружење. Заиста изгледа разумљиво и љупко.

Мин родио 1989 и дипломирао колеџ за време као војник. У априлу 2015, он почиње да ради у Еладе и ради врло тешко и паметан. Било који задатак распоређено је био врло добро уз њега и он узе иницијал да завршим неки задаци који нису били распоређени.

Овде су неки интервју дијалози:

Новинар : Шта су ти респонсиблитиес у свакодневном раду?

Мин :доинг премаза и неке друге помоћно wорк.фор пример, данас радимо лакови за Вејн аноде (титанијум пирамида аноде ммо аноде, бази струје катодне заштите, морска платформа, анти-корозија, морска вода и сл)

Новинар : изгледа да волите мулти обрасце у послу.

Мин :Yес , смо можете да научите и поправи много.

Новинар : кажу да сте често нуде помоћ другим колегама у фабрици?

Мин :Yес , изгледа да гоод.ласт године, имали смо велики наредбе селективно Елецтродепоситион метала (метална екстракт апликација: електролиза као цоопер). Заједно радимо за свој циљ и осети много ближе унутра.

Новинар : како би волео да ради овде?

Мин : узео сам мало времена да се навикнем на то, и онда сам да воли да ради овде. Имамо доброг духа на посао, знаш, сваког јутра, заједно радимо јединице и Добродошли у нови дан, задовољство је изван на дисцриптион.

Новинар : само у овом тренутку?

Мин :Хаха , наравно да не. Имамо веома добре социјалне политике. Ми смо слични наглаљенији људи. Једном када налазе се наредбе, да будемо сигурни, па нека буде воља. И ми волимо да размотре и реши проблеме заједно.

Новинар : Какав ти је план за будућност?

Мин :ИТ је време да се скрасим. Планирам да радим боље овде и уживају у смислу ацхивемент и надам се да имају бољу будућност.

Новинар : ха, ха, смири? Ти заљубити девојка-Еладе?

Мин:хехе... (лице је поравнан и насмејао се.)

Еладе је лепа и згодна девојка, такође има мајка љубав за њеног особља и клијената. Са твоје поверење, ми смо на путу и иде боље него јуце. Добро дошли добитна комбинација извјештај с тобом!

Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: