Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Обећање је дуг

Прича о &лт; обећање је дуг &гт; је врло је популаран међу нама, то значи да испуњава обећање ми правимо. То је лако је рећи, али тешко ми је да радим, поготово кад се ради компликована доставе питања о пословању у међународној трговини.

Примили смо, Еладе Тецх, суђење налога за уплату од познати и велике компаније који је специјализован за пројекте на бази струје катодне заштите на 18 априла 2016. Роба је 8 комада Цевасти аноде ММО би требало тестирати у припремама за налоге за наредних масовне. Клијент треба да тестирате робу у што краћем, смо у потпуности сматра потреба клијента и обећала испоручиш робу за 2 дана. Два разлога, као што је пратио:

На прво морамо берзанског материјала од титанијума цеви. То је један од професионалних операција да бисте побољшали задовољство клијената да складиштите материјал вруће продаја производа у магацин и скратите времену производње.

Друга , недавно имамо пуно Балк налоге у производњи и може да обради робу у топионици електрични отпор заједно. Из еxпецтионс, због ранијих захтева испоруку друге робе, поподне 19 априла, морали смо да синтеринг у 8 титанијум Цевасти аноде сама у пећи, да сустигне датум доставе. Пет сати од синтеринг, струју, коштати јуана 1000, а камоли друге трошкове као рад кошта. Како се ради? Водитељ производње одлучила је без икаквог устручавања: упркос неколико стотина америчких долара редослед вредности, упркос губљења новца, морамо ухватити са датум доставе!

Роба је била спремна, али клијент је имао посебно паковање захтјеве картон картон, дуге преко 1000 мм. По обичају је дрвена кутија амбалажу за међународни дуг транспорт. ПВЦ цеви и мехура тракама које су купљене испред времена од стране служба набавке, али било је тако тешко наћи у картонској кутији. Купите Менаџер питао многе паковање добављачи и претражила у паковање ствари тржишта, али није успела.

Један од технииари је испоручио нови дебљине бокс, али то није било довољно дуго. Продаје особа Хаyон је најбоље и коначно нашао дебљине ТВ картонске картон, 1200 мм дуга, добра дужина је пробао! Након колегиници је редизајн и поновно резање из одељење за чије име је било qинг xиаодонг паковање, на виши направили картонске картон је довољно добар за паковање аноде на цев. Он је познат по својим одговорним и професионалним дух у Еладе Тецх. Његова добра амбалажа поново освојио велике комплименте од клијента и стрентхенед клијената самопоуздање будуће сарадње.

Још једном, Еладе технички уједињени као један и фулфилед обећање да испоручи робу од доброг квалитета на време. Клијент није познавао губитак и потешкоће смо се упознали, смо, Еладе људи, само су били фокусирани на стави у праксу па: обећање је дуг.

Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: