Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Силвер хлорид референтне електроде

Силвер хлорид референтне електроде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина сребрног хлорида референтне електроде произвођача и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтино сребро хлорид референтне електроде, Аг/Агцл референцу електроде доброг квалитета. Добродошли на велико...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина сребрног хлорида референтне електроде произвођача и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтино сребро хлорид референтне електроде, Аг/Агцл референцу електроде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.


Силвер хлорид референтне електроде (исто као Аг/АгЦл референцу електроде) је метал натопљен сребро прекривен сребром хлорид калијум хлорида или сона киселина.

Силвер хлорид референтне електроде је подељена на дугорочне силвер хлорид референтне електроде и преносни силвер хлорид референтне електроде. Стабилан под високим температурама је и има одличан електрохемијски стабилност функција.

Откако је његов оклоп је направљен од пластике велике чврстоће, то може да се стаблy користи у море, земљиште и друге сложене окружење дуго времена. То је широко распрострањена у пољу на бази струје катодне заштите и других области.


Hot Tags: Силвер хлорид референтне електроде, Аг/Агцл референцу електроде, Кине, произвођачи, фабрика, 'велепродаја', јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: