Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Сwирл електролизу Аноде

Сwирл електролизу Аноде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина сwирл електролизу аноде произвођача и са професионалним фабрика могућности смо да вам пружити јефтин сwирл електролизу аноде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. Сwирл електролизу је нова...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина сwирл електролизу аноде произвођача и са професионалним фабрика могућности смо да вам пружити јефтин сwирл електролизу аноде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.

Сwирл електролизу нова је технологија за вредне металне селективно електролизу, посебно је погодна за ниске концентрације решење и комплексан састав решење одвајање и пречишћавање у металуршку индустрију, као и електриино одвојене хеавy метал Јона у отпадних вода.


Сwирл електролизу технологија је ефикасан метод за одвајање и чишћење метала. Конвенционални хлорид елецтроwиннинг самог има непремостиво мањкавости у производњи, с обзиром на хлор еволуција одвија на аноде у елецтроwиннинг производњи, пуно људство и ресурсе је трошак за сигурност, али и даље постоје неки вишак у градилиште и резултат је неефикасан. Сwирл електролизу да бисте решили овај проблем одлиино, и то не само ефикасно спречавање загађења, али такође повећати ефикасност елецтродепоситион.


swirl electrolyssi anode

Ова технологија који се тренутно користе у разним аспектима, као што су бакар, цинк, никл, Кобалт, олово, злато, сребро, племенитих метала и отпада третман вода. Изванредне предности су следећи:
(1 ) преносни или модул скупштине;
(2 ) широк апликације;
(3 ) затворено коло циклус, нема штетних гасова;
(4 ) селективног елецтродепоситион метала;
(5 ) велике густине струје и ефикасности у круговима;
(6 ) ефикасна, средње-невиности електролитичке вађење обарања решење.


Димензије стабилан аноде за електролизу сwирл које пружа наша фирма, највећа предност је димензије стабилан, дуг живот, отпорност на корозију добар, отпорност на абразију, а може бити више пута поново премаза услуга; на аноде потенцијални се могу прилагодити у одређеном опсегу према захтевима купаца.


Hot Tags: мељај електролизу аноде, Кина, произвођача, фабрика, 'велепродаја', јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: