Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Вода ваздух Платинисед титанијумске електроде

Вода ваздух Платинисед титанијумске електроде

Ваздух је вода ради на једноставан принцип електролизу. Било који тип воде ваздух има две електроде у контејнеру има две коморе раздвојене полу-пропусне мембране. Две електроде - позитивне и негативне, уписују у две одвојене коморе и струја је прошао...

Ваздух је вода ради на једноставан принцип електролизу. Било који тип воде ваздух има две електроде у контејнеру има две коморе раздвојене полу-пропусне мембране. Две електроде - позитивне и негативне, уписују у две одвојене коморе и струја је пролазио кроз њих. Јонизације процес се одвија на пролазак струје кроз електроде. Раствореног минерали се ни привлаче позитивне или негативне електроде, стога једна од коморе ће имати кисела вода док други ће имати алкалне воде. Алкална вода је за пиће сврху, док је кисела вода за дезинфекцију или стерилизација сврхе.

platinised titaium anode

Кључни фактор за неки квалитет воде ваздух је материјал за електроде. Већина добро ионизерс на тржишту користи електроде направљене од платине платинасте или помешане слој металних оксида на разреду 1 титанијума. Титанијумски ће се не раствара у твој јонизоване воде као јефтиније метала као и иноxа. За 2Г ваздух користи разред 1 титанијумске електроде обложене добар проводник електричне на дуговечност изградио у задњих 10 година, то ће такође се не раствара током електролизу. Нерђајући челик је коришћена за воду ваздух електроде електриино и није пронађен бити прикладан материјал, јер им није трајала више од неколико година. Индустрија је почела да користи титанијумска пресвучене платином или титанијум основни обложен мешовити металних оксида у почетком 1990-е јер це трајати до даљњег.

water ionizer platinised titaium anode

Електроде за ваздух и вода су један од најважнијих компоненти и то спада у две основне категорије – раван или Арматурна мрежа, равне плоче су прилично једноставан и глатко, без текстуре. Само титанијумске плоце са платине премаза. Мрежица таблице јави се различите дизајне. Ове плоче почињу комад најквалитетнији титанијум, који је онда текстуре на више различитих начина. Тањир је био "текстуром" је двоструки пресвучене са платином. Користе се мрежица електроде на основу слојева проводљивости који указују да је текстуром металних површина су бољи проводници електричне енергије од пљоснатих металних површина када се премазни цм терена су исти. Зато већина новијих технологија ваздух вода сада користи електроде са неком врстом мрежица дизајн. Тамо премаза спада у мешовитим металних оксида премаза и платине, генерално гледано, на помешане металних оксида облога електроде је добру проводљивост и мање скупе упореди са платинисед титанијумске електроде, док платинисед титанијума аноде су за бољу проводљивост.


Hot Tags: вода ваздух платинисед титанијумске електроде, Кина, произвођача, фабрика, 'велепродаја', јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: