Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Дом > Mahsulotlar > ICCP Anode > Садржај

ММО жице Аноде

ММО жице Аноде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина ммо жице аноде произвођача и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтине ммо жице аноде, титанијум жица аноде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. ММО жице Аноде се углавном користи за...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина ммо жице аноде произвођача и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтине ммо жице аноде, титанијум жица аноде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.


ММО жице Анодесе углавном користи за континуирано хоризонталне аноде Земљани кревет површине инцонтинуоус вертикални земље, земљу за складиштење опреме, подземног складишта опреме, кабловске заштите, воду за складиштење бродова, и опрему за третман воде, итд. Истицање је високо гас еволуција потенцијалних.

MMO wire anode

ТитаниумСубстрате:

Упознај АСТМстандард Б256 у разреду 1ор разреду 2.Жица Аноде параметра:

Диаметер(мм)

Ленгтх(м)

ЦуррентОутпут(мА/м)

Еxпецтедлифе(Y)

1.5

300

328

20

3.0

300

656

20

Тхедименсионандпараметерцанбедесигнедаццордингтоцустомер #39; среqуест.

WиреАнодеАпплицатион:

Цанистереданодес;

Цонтинуоусхоризонталгроундкревет;

Дисцонтинуоусвертицалгроундкревет;

Изнад земље складишних танкова;

Ундергроундсторагетанкс;

Елецтриццаблесхиелдинг;

Wатерсторагетанкс;

Воде бојлер Антикорозиона;

Wатертреатментеqуипмент.

Највећа предност јеММО титанијумске жице Анодеје високи потенцијал еволуција гаса, у основи еволуције нема горива на бази струје катодне заштите потенцијал (заштита потенцијала у-850 Мв, генерално боље него да-1.2 В, против ЦСЕ, у односу на Цу/засижени и ЦуСО4 референцу електроде), што је елиминише ризик сигурности. Има и друге предности као што су мале густине струје, Уштеда енергије супериорнији, одлична стабилност, јака комбинација облагања зидова и супстратом и дуго радно живот.

Још један од наша јединствена предност у титанијум аноде је припрему сировог материјала, која је специјално развијена од стране три генерације инжењера заснива на практичним радним условима. Еладе која се сама била власник технологију за стварање аноде активни адитив за Рутхениум једињења, иридијум једињења и Платинум једињења специјално да се користи за поља аноде. Еладе такође сарађује са БАОТИ група, западни Метал материјали и БАО Стеел Гроуп за производњу титанијумска материјал за аноде на основу међународне критерије, читав процес па је под контролом током издвајања руде, шипке кастинг и котрљање тањир. Овај материјал од Титана има потенцијала, на површину није лако да се стврдне који увећава за облагање пута на подлози и потом смањите трошак већи корозија. Еладе узео напредне технологије електростатиико премаз, Изолацијска притиска и специјални Гас пристрасност да осигура чак и лакови, помоћу којих активности и дуговечност осигурана.

Hot Tags: ММО жице аноде, титанијум жица аноде, Кине, произвођачи, фабрика, 'велепродаја', јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: